McWEBB continue in ontwikkeling

McWEBB is al jaren actief bezig met het ontwerpen van internet websites o.a webshops en online marketing hiervan. Michel (oprichter McWEBB) heeft verschillende succesvolle websites gebouwd en daarbij veel klanten geholpen met hun online internet activiteiten. Michel richt zich met name op MKB klanten.

Verder beheert Michel een aantal webshops die zijn uitgegroeid tot succesvolle websites, www.hollandforyou.com , www.dutchmood.nl, www.ibeeb.nl. Door het opzetten van deze webshops heeft Michel veel ervaring opgedaan, dus niet alleen als ontwerper van de webshop, maar juist de ervaring met het runnen van webshop(s) met alle bijbehorende online marketing activiteiten en zoekmachine marketing activiteiten en logistiek. Een webshop op zetten is een ding maar het succesvol maken vergt een goede online marketing aanpak en een goede logistieke proces afwikkeling.

Michel is altijd opzoek naar nieuwe internet uitdaging; het ontwerpen van een nieuw WEBB design of ervoor zorgen dat uw website succesvol wordt is keer op keer weer een mooie uitdaging.

Michel is actief op twitter onder de naam "Miggel" (bijnaam)

 

Heb je een vraag over Internet, of wil je een afpsraak maken, of wil je michel gewoon beter leren kennen, gebruik dan het onderstaande contact formulier