Wat kan socialmedia voor jouw betekenen?

Veel organisaties vinden dat ze iets moeten doen met social media. Tegelijkertijd hebben ze geen idee hoe ze dat moeten aanpakken. 

Socialmedia zal in de toekomst erg belangrijk worden voor alle bedrijven die online actief zijn. Nog geen jaar geleden waren er berichten uit de krant over bedrijven die hun medewerkers een verbod oplegde om tijdens het werk te twitteren, dit is nu compleet omgeslagen. Twitter wordt nu in ziekenhuizen ingezet als marketingtool.

Als je veel nieuwe klanten wilt bereiken dan is Twitter en Facebook een ideale tool. Naar mijn mening is het gebruik van deze tools een lange termijn investering. Alleen maar aanbiedingen twitteren heeft geen zin en zal resulteren in een eenzijdig negatief beeld van je bedrijf. En als je met je bedrijf op langere termijn succesvol wilt zijn met social media, moeten je campagnes bredere doelen ondersteunen.

-luisteren naar feedback van je klanten nieuwe ideeen ontvangen.
-laat je medewerkers op eigen persoonlijke manier met je klanten communiceren.
-meer open, vloeiende manieren van communicatie

Tot slot:
De verschillende zoekmachines zoals google zullen ook jouw bedrijf aan de hand van sociale media gaan beoordelen, dus alleen content plaatsen om
hogerop te komen in de zoekmachines is verleden tijd! Begin maart 2011 heeft google nieuw beoordelings systeem geintroduceerd genaamd "Panda", een nieuwe maniere om websites te ranken. Google panda klik hier

 

Wil je een meer uitgebreide (aan)vraag over mijn producten en diensten stellen klik hier