stappenplan / werkwijze

oud-nieuw

STAP 1) McWEBB ziet het ontwerpen van een website als een Internet marketing activiteit, dit houdt in dat wij naast de juiste look and feel van je website ook kijken naar de markt waarin je je bevindt.
Een aantal vragen die we je stellen
- Wie zijn je online concurrenten? ...sterke en zwakte analyse, kansen en bedreigingen.
- Welke product of dienst verkoopt u? bijv.: ...verkoopt u bedden of slaapcomfort
- Wat verwacht u van de nieuwe website ? ..nieuwe mogelijkheden?
- Welke doelgroepen wilt u aantrekken?


Nieuwe website ontwerp in Joomla CMS systeem

social-media-voor-mkb-wel-of-niet

STAP 2) Er zijn verschillende CMS systemen (Content Management Systemen) voor het opzetten van een nieuwe website in de markt zoals Wordpress, Drupal en Joomla. Deze 3 aanbieders zijn de grote open source systemen met een grote gebruikers- en ontwikkelcommunity. Dus je bent als klant altijd up2date en klaar voor de toekomst. Bovendien ben je niet afhankelijk van een webbureau die zelf een CMS systeem heeft bedacht!

McWEBB heeft gekozen voor het Joomla CMS systeem omdat Joomla het meest gebruikte systeem is en het meest gebruikersvriendelijkheid voor de klant. Daarnaast biedt Joomla heel veel mogelijkheden op gebied van; joomla modules, joomla plugins , joomla componenten. 

Het aanpassen van je Joomla CMS systeem website kun je zelf doen zonder enige kennis van website technieken.


Joomla cms systeem + Zoekmachine optimalisatie SEO voor o.a Google , Yahoo , Bing zoekmachines

begin-webshop-met-mcwebb

STAP 3) Je website verder optimaliseren voor de verschillende zoekmachines zoals Google , Yahoo en Bing
Denk hierbij aan de zoekwoorden die u wilt gebruiken waarop uw website gevonden moet worden, maar ook de een heldere link structuur. Omzetten van technische urls naar zoekmachine vriendelijke urls waarin je producten en diensten kenmerken duidelijk naar voren komen.
Eventueel beheren van een google adwords campagne. Het koppelen van social media aan je website.
Onderhouden / updaten Website door McWEBB

social-media-vraag-het-aan-miggel-mcwebb

Stap 4) Het actueel houden van je website is een continue proces, dit kun je helemaal zelf doen, echter in veel gevallen is het handig om een aantal meer technische zaken uit te besteden, omdat je je zelf natuurlijk wilt richten op je eigen core business.

Het grote onderhoud en het up2date houden van de site tbv van een goede goede vindbaarheid in de verschillende zoekmachines zijn activiteiten die je het beste kunt overlaten aan McWEBB.